3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

DEVENIT DEMOCRAT peste noapte, Vitalie MARINUȚĂ ATACĂ FOȘTII COLEGI DE TRĂDARE a PL

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Vilatlie Marinuță, devenit de curând democrat, atacă dur pe facebook foștii colegi cu care au constituit PLR-ul. Acesta îi acuză deschis de faptul că au trucat congresul de constituire și au vândut pe bani grei partidul.

Mult venin, și multe minciuni, însă puțin, foarte puțin adevăr. Interesant dl Saharneanu Valeriu dumneavoastră credeți în ceia ce scrieți? Ar fi bine să scrieți și despre frustrările dvs personale după congresul trucat dar și despre lipsa de decență în abordarea solicitărilor parvenite din partea colegilor de partid. Personal în ultima perioada am fost telefonat de 15 primari, care au susținut decizia mea și au condamnat acțiunile conducerii PLR. Poate vă întrebați de ce? M-am străduit să nu discut public furtul și vânzarea partidului, care l-ați efectuat dvs cu conducerea actuală, dar se vede că voi fi nevoit să-l fac. ”Adevăratele înfrângeri sunt renunțările la vis” asta ați citat dvs. Noi, eu și susținătorii dnei Ana Guțu, și dl ministru Octavian Bodișteanu ne continuăm visul nostru pentru o Moldovă europeană. Voi l-ați vîndut încă anul trecut. Cunoașteți acest lucru foarte bine.


Cu vă uitați dle Saharneanu Valeriu la o dezbatere televizată pentru a vă susține tezele dvs? Eu sunt gata. Sunteți gata dvs? Sunt sigur ca sunteți niște escroci politici, care vă ascundeți în spatele unionizmului, românizmului, liberalizmului, democrației, pluralizmului de opinii ș.a.m.d. și nu ve-ți accepta o asemnea dezbatere. Unica. După aceasta nu mai scriu și nu mai zic nimic despre partidul născut mort cu denumirea PLR.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img