DECLARAȚIE // Democratul Marian Lupu răspunde provocărilor

lupu

Democratul Marian Lupu vine cu o declarație pentru cei care, în ultima săptămână de campanie electorală, pregătesc atacuri împotriva partidului pe care îl conduce. Potrivit liderului PD, autorii acestor provocări sunt niște disperați fără șanse. Totodată, Lupu îndeamnă cetățenii să vină duminică la vot pentru a pune capăt planurilor diabolice ale acestor grupuri infracționale și extremiste.

”Am primit în ultimele zile la Partidul Democrat informații despre faptul, că unele grupuri de interese, infracționale si extremiste, s-au activizat foarte tare și încep o campanie masivă de atacare a liderilor partidelor pro europene. Ați văzut deja atacuri la adresa unor colegi de la PLDM, iar acum știm că și PDM este la rând.

Cuiva i se poate părea comic, dar am aflat că cineva s-a gândit să încerce a mă acuza de atribuție la anumite scheme financiare și patrimoniale. Desigur, sunt niște aiureli, dar se exploatează procedurile judiciare ca să fie creată o asemenea impresie, s-a depus o sesizare în instanțele din Olanda! De ce? Pentru că instanțele olandeze aplică foarte ușor procedurile de asigurare, ceea pe ce au și mizat acești disperați: adică, au depus o cerere și s-au așteptat ca instanța să aplice orice măsuri de asigurare. Ei bine, știu că instanța le-a respins cererea. Nici nu aveau cum să accepte o mizerie așa de mare în ce mă privește pe mine, pentru că nu am avut niciodată conturi sau active ascunse, nici în Moldova, nici peste hotare. Toată lumea știe că nu mă interesează așa ceva, știu și autorii acestor planuri murdare, însa ei aveau nevoie măcar să depună plângerea ca să mă murdărească pe mine și PDM. Eu am intrat în posesia documentelor, dar și a refuzului instanței olandeze, iar dupa alegeri mă voi clarifica cu acești indivizi ratați. Voi face demersurile necesare, ca ei să răspundă pentru această tentativă de a mă defăima.

Trebuie să ne așteptăm că, în zilele care au rămas până la 30 noiembrie 2014, astfel de mizerii vor mai apărea, atât la adresa PDM, cât și la adresa colegilor din celelalte partide pro-europene. Sunt acțiuni special lăsate pe final de campanie, prin care autorii vor să destabilizeze situația din tară înainte de vot, poate chiar să favorizeze elementele extremiste, care s-au infiltrat în unele proiecte electorale de o singură folosință. Fac apel către presă să verifice orice date primesc înainte de a-și asuma publicarea și distribuirea lor, dar și către toți cetățenii, care vor să protejeze Moldova de grupurile infracționale și extremiste: ieșiți duminică la VOT și prin votul fiecăruia, prin votul nostru masiv, vom opri punerea în aplicare a unor planuri diabolice!”, se spune în declarația liderului PDM.

You may also like

Comments are closed.

By