Cu marijuana prin casă, în mașină și drogat la volan // Percheziții la Bălți

Doi bărbați de 34 și 38 de ani, locuitori ai municipiului Bălți și orașului Fălești sunt suspectați pentru păstrarea și comercializarea heroinei pe teritoriul municipiului Bălți. Unul din suspecți a fost anterior condamnat condiționat pentru infracțiuni similare.

Pentru a stabili toate circumstanțele cazului, polițiștii au efectuat trei achiziții de control, procurând de la suspecți 2 grame de heroină.

Astfel, zilele trecute, ofițerii Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații au stopat pe traseul Chișinău – Bălți un automobil de model ”VW Golf” cu care, unul dintre suspecți transporta drogurile.

În urma petrecerii percheziției în automobilul suspectului, polițiștii au depistat 5 grame de heroină, în valoare de circa 12 mii de lei. Mai mult, forțele de ordine au constatat că suspectul se afla în stare de ebrietate narcotică.

Efectuînd percheziții la domiciliul celui de-al doilea suspect, de către forțele de ordine au fost ridicate 50 grame de marijuana, 5 pastile de „Ciclodol” și un gram de heroină, cît și precursorii la prepararea opiumului acetelat.

66_1

111_5

droguri

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 217/1 al.3 Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”, riscă privațiune de libertate de la 3 la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By