CORNELIU GANDRABUR // Manipulare in presa: O organizatie extremista este asociata cu Socialistii lui Dodon

puppet on a string

Ziarul National a pus astazi pe site o stire cu privire la retinerea unui grup de persoane care intentionau sa organizeze un protest violent dupa alegerile din 30 noiembrie. Ziarul a notat in articolul sau ca in pregatirea violentelor sunt antrenati si cei din Forumul Socialistilor, care ar avea careva legaturi cu Igor Dodon si PSRM.

Citez din articol: “Potrivit acestora, cetățenii străini ajunși în arest sunt membri ai unor organizații extremiste din Ucraina și Rusia, care colaborează activ cu mișcarea „Antifa” din R. Moldova, dar și cu o organizație nonguvernamentală apropiată de socialiști – „Forumul Social al Moldovei”.

Informatia data de Ziarul National este o diversiune, o manipulare si o incercare de asociat Partidul Socialistilor cu organizatia care este coordonata de Pavel Grigorciuk, retinut si acesta de fortele de ordine saptamana trecuta.

Presa din Moldova ar trebui sa monitorizeze atent actiunile politicienilor si organizatiilor extremiste, sa ofere cititorilor informatii corecte si veridice. Asocierea nefondata a unor organizatii cu politicienii incomozi, doar din ratiunea ca este campanie electorala, este o actiune imatura si neprofesionista, care distrage atentia de la adevaratele focare de pericol. Prin asa informatii unii vor considera ca Forumul Socialistilor este al PSRM, iar activitatile de fapt a celor din acest Forum vor fi trecute cu vederea, ceea ce din nou este un pericol.

sursa: Corneliu Gabdrabur

You may also like

Comments are closed.

By