14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

SCANDAL // Chirtoacă: ”O să-ți tai barba și-o s-o iei la moacă!”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ședința de astăzi a Primăriei a fost întreruptă, spre final, de veteranul războiului de pe Nistru, Victor Ciobanu. Acesta a dat buzna în sala de ședințe și i-a cerut primarului, Dorin Chirtoacă să iasă afară pentru a discuta cu ceilalți veterani despre privatizarea apartamentelor, numindu-l ”parazit”.

După ce l-a ascultat, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă l-a amenințat că va rămâne fără barbă dacă mai continuă să-l insulte.

”Ieși afară, râsule. O să-ți tai barba pentru asemenea vorbe. Dumneata cauți s-o iei la moacă, dar n-o sa-ți îndeplinesc planul”, a spus primarul.

”Sper să vină ziua ca acei care încalcă ordinea să nu stea pe scaune, ci la răcoare”, a adăugat ulterior Chirtoacă.

În timp ce primarul încerca să-l liniștească pe Ciobanu, alți veterani au năvălit în holurile primăriei, scandând ”Afară, mincinosule”, ”Jos corupția”, ”Dreptate”.

primaria

„Dacă se bagă aici, bărbații, ne poziționăm la ușă ca să nu intre să strice tot pe aici”, a spus edilul.

Într-un final, Chirtoacă i-a invitat pe veterani în sala de ședințe pentru a discuta civilizat.

”Puteți să mă omorâți, puteți să mă aruncați la gunoi. Intrați în sală ca să discutăm”, a spus primarul.

”După ce s-au repartizat apartamentele, dvs ați decis să privatizați acele apartamente. Pentru construcția acestor blocuri, Guvernul și municipiul Chișinău am primit finanțarea de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Mai avem 10-15 ani de plătit acest credit. Dacă facem cum spuneți voi, din buget trebuie să plătim 60 de mln de lei pentru că încălcăm prevederile acordului internațional. Problema cu acoperișul deasupra capului a fost rezolvată, se transmite în proprietate doar după achitarea creditului”, a explicat Chirtoacă.

UPDATE: Veteranii războiului de pe Nistru nu au fost satisfăcuți de explicațiile primarului de Chișinău și au continuat să strige în megafoane și să-l insulte.  ”Ești mai ceva ca un separatist”.

veterani3

veterani6

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img