CADAVRUL unei femei, descoperit pe teritoriul fostului depozit de chimicate din raionul Drochia

omor

Un bărbat din Drochia este suspectat că și-ar fi omorît concubina. Suspectul de 48 de ani, domiciliat în orașul Drochia, a fost reținut de către angajații IP Drochia, fiind bănuit de omorul concubinei sale de 40 de ani, domiciliată în orașul Soroca.

Asta după ce acum câteva zile a fost depistat cadavrul femeii în stare de putrefacţie avansată. Acesta a fost aruncat într-o fîntînă pentru stocarea chimicatelor de pe teritoriul fostului depozit de chimicate, situat în preajma satului Zguriţa, raionul Drochia.

În urma investigaţiilor, efectuate de către forțele de ordine s-a stabilit, că în luna octombrie 2013 în urma unui conflict iscat dintre cei doi, bărbatul i-ar fi aplicat concubinei o lovitură cu mîna în regiunea capului. În urma loviturii victima s-ar fi lovit cu capul de un obiect dur, după care a decedat. Ulterior, suspectul, pentru a ascunde urmele crimei, ar fi aruncat corpul neînsuflețit al femeii într-o fîntînă betonată pentru stocarea chimicatelor. Interogat de forțele de ordine, bărbatul şi-a recunoscut pe deplin vina. În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 145 al.1 Cod Penal al RM.

Conform legislaţiei, persoanele culpabile de ”Omor intenționat” riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By