CA ÎN FILME // COMRAT. Un inspector de patrulare a reținut, pe urme fierbinți, un infractor care a jefuit o minoră

catuse1

La 24 noiembrie, curent, în jurul orelor 16:40, Inspectoratul de Poliție din Comrat a solicitat intervenția unui echipaj de patrulare pentru reținerea unui infractor.

Pe strada Biruinței din orașul Comrat, în preajma autogării, un bărbat a agresat fizic o minoră de 16 ani, originară din satul Lucești, raionul Cahul. Fata a fost jefuită în timp ce aștepta microbusul spre localitatea de baștină, fiind deposedată de telefonul mobil, în valoare de 3 000 de lei și portmoneul cu 1 000 de lei.

Inspectorii de patrulare au reacționat imediat și la scurt timp, pe strada Cotovsc din Comrat a fost observată o persoană cu semnalmentele descrise de victimă. Bărbatul de 32 de ani, originar din Comrat, certat și anterior cu legea, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Comrat, asupra sa fiind depistate lucrurile sustrase mai devreme.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele lui fiind deschis un dosar penal. Individul și-a recunoscut vina și riscă acum o amendă de până la 10 000 de lei sau închisoare de până la 5 ani.

Menționăm, că aceasta este a doua reținere, pe urme fierbinți, a unui infractor de către inspectorul de patrulare, locotenentul Sapunji Vasile. Anterior, polițistul a reținut un individ la scurt timp după ce agresase și jefuise o tânără în plină stradă.

sursa: POLIȚIA

You may also like

Comments are closed.

By