3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Bărbatul care L-A SCUIPAT pe Traian Băsescu a primit trei luni de ÎNCHISOARE cu suspendare

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Bărbatul care, în luna mai, l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, la Constanţa, a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare, urmând să execute 40 de zile de muncă în folosul comunităţii, decizia instanţei nefiind însă definitivă, potrivit Mediafax.

basescu scuipat

Adrian Zglobiu, a fost condamnat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, amânând aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, calculat de la data rămânerii definitive a sentinţei. De asemenea, instanţa i-a impus lui Zglobiu obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa sau Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.

Totodată, instanţa a luat act că persoana vătămată în acest dosar, preşedintele Traian Băsescu, nu s-a constituit parte civilă.

Decizia judecătorilor nu este definitivă şi are drept de apel în zece zile de la comunicare.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală “Mircea”, la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc în 24 mai, în dana de pasageri a Portului Constanţa.

Zglobiu le-a spus jurnaliştilor că a fost deranjat de cântecele patriotice de la ceremonie, “cântate pentru Băsescu” și că gestul său a fost unul spontan.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img