11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Au fost prinși hoții care AU PRĂDAT o casă din Stăuceni (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

hoti
Trei bărbaţi au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de un echipaj 902 după ce ar fi sustras aparataj audio-video dintr-o locuinţă din comuna Stăuceni. Aceştia au fost încătuşaţi în scara blocului unde locuia unul dintre bănuiţi, iar asupra lor au fost depistate şi ridicate bunurile furate.

Hoții au vârstele cuprinse între 22 şi 36 de ani și sunt originari din Chişinău şi raionul Nisporeni.

Potrivit informațiilor, individul de 22 ani ar fi pătruns în casă prin deterioarea geamului, de unde şi-a telefonat complicele pentru a veni la faţa locului, ca să transporte lucrurile furate la domiciliu. Acesta a venit cu un taxi, după care au încărcat în automobil un televizor, camere video, un centru muzical, monitor, boxe, DVD-uri şi alte accesorii.

Șoferul de taxi nici n-a bănuit măcar despre fapta clienților săi, ba chiar le-a dat o mână de ajutor pentru a încărca bunurile furate în mașină. Paguba materială estimată de proprietar depăşeşte suma de 60 000 de
lei.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru furt în proporţii mari. Legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 5 la 10 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img