ATENȚIE! Restricții de circulație la Chișinău și Bălți

politia

Astăzi, în Republica Moldova se vor afla în vizită oficială președintele Ucrainei, Petro Poroșenko și președintele Poloniei, Bronislaw Komorovski.

Pe perioada aflării celor doi oficiali pe teritoriul țării noastre, va fi restricționată circulația transportului și deplasarea persoanelor în adiacentul Reşedinţei de Stat; pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt și în adiacentul bustului Mareşalului polonez Jozef Pilsudski (intersecţia străzilor 31 August – Petru Movilă, vizavi de Uniunea Scriitorilor). Menționăm, că va fi închis accesul persoanelor în perimetrul străzilor: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, G.B. Bodoni, Bucuriei și M.Cebotari.

Cu ocazia celor două vizite, restricțiile se vor impune și în mun. Bălți: în adiacentul monumentului „Ospitalitate”; la monumentul T. Şevcenco; în adiacentul Casei comunităţii ucrainene și în preajma Teatrului Naţional de Stat „V. Alecsandri”, unde va avea loc întîlnirea cu reprezentanţii diasporei.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în vederea asigurării securității persoanelor protejate, vor fi întreprinse măsuri cu scopul limitării sau interzicerii temporare a circulaţiei vehiculelor şi a accesului persoanelor în anumite zone din localitate şi în imobile de orice natură; va fi sistată temporar și desfășurarea manifestărilor publice (mitingurilor, întrunirilor, iarmaroacelor etc.).

În această perioadă, conducătorii auto sunt rugați să evite parcarea automobilelor în perimetrul străzilor numite, iar cei care, la moment, au parcat mașinile pe aceste străzi, sunt rugați să le parcheze în locuri special amenajate.

De asemenea INP solicită şoferilor să se conformeze indicaţiilor inspectorilor de patrulare care vor dirija traficul rutier, să evite altercaţiile între colegii de trafic şi să aibă un comportament adecvat în stradă.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By