ACUZAȚII GRAVE // USATÎI: FILAT ȘI PLAHOTNIUC încep de luni EXCLUDEREA PATRIEI din Cursa Electorală URMEAZĂ MARȘUL SPRE CHIȘINĂU

usatii

Sunt informat și informația este veridică 100 de procente că săptămâna viitoare începând cu ziua de luni, va demara procedurea de excludere a Patriei din campania electorală. Este o decizie comună luată de Filat și Plahotniuc. Așa cum s-a exprimat Dorin Recean: Șeful s-a înțeles cu Plahotniuc. Deja e tot normal.

Declarația a fost făcută de liderul PATRIA în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc astăzi, în capitală. Potrivit acestuia, subdiviziuni întregi ale MAI, sub supravegherea directă a lui Gheorghe Cavcaliuc, lucrează intensiv la atingerea unicului scop – excluderea lui Renato Usatîi din campanie electorală.

„În Bălți, toată clădirea INI (Inspectoratul Național de Investigații) fostul DSO, lucrează în permanență pe Usatîi. În Comrat înca câțiva polițiști locuiesc la hotel și lucrează intensiv. Într-un cabinet aparte de la misiuni speciale din Chișinău, stau doi oameni cărora nici măcar nu le dau vie să iasă de acolo și nimeni nu are acces la ei, nici nu știu cum îi hrănesc, dar știu că unicul lucru la care lucrează este Usatîi, activiștii PATRIA și primii 20 de oameni de pe listă”, a subliniat politicianul.

Potrivit lui Usatîi, decizia de a-l scoate tocmai la finalul campaniei electorale din Cursă a fost luată cu un singur scop – ca să nu reușească să treacă pe listele altui partid. Liderul Patria mai susține că acum a devenit mai incomod ca niciodată pentru ambii Vlazi, după ce aceștia au conștientizat că potrivit sondajelor reale PATRIA se plasează pe locul doi și devansează chiar și PD-ul și PLDM-ul, fiind în stare să vină la guvernare, mai ales că pentru a obține majoritatea îi este destulă doar alianța cu PCRM. Împreună cele două partide, spune Usatîi, acumulează majoritatea parlamentară.

Usatîi susține că la indicațiilort celor doi Vlazi, care „au jucat din nou nunta”, CEC-ul și judecătoriile vor conlucra pentru a-l elimina din cursă. Or, susține Usatîi, până și materialul compromițător apărut la Antena 3 în care Gorbunțov îl acuză de comandarea omorului său, este rezultatul conlucrării comune între cei doi Vlazi. Mai mult ca atât, Renato Usatîi susține că are dovezi care demonstrează că Plahotniuc ar fi mers personal la Londra unde s-a întâlnit cu Gherman Gorbunțov și l-a convins să facă acele declarații, promițându-i eliminarea tuturor dosarelor din Republica Moldova.

Usatîi a declarat că pentru a preveni fărădelegile pregătite de Plahotniuc și Filat, va organiza Marșul spre Chișinău la care vor participa „destui” susținători ai PATRIEI, care vor protesta pașnic pentru ca legea în țară să fie respectată.

„Pregătițivă pentru marș, cumpărați lucruri calde, ceai cred că vom găsi noi, vom mânca la CEC, vom cina la PLAHOTNIUC, vom lua prâzul la Filat! Vreau să-i preîntâmpin pe reprezentanții misiunilor diplomatice și opinia publică că nu voi permite un Majdan la Chișinău. Vom protesta pașnic ca să ne apărăm drepturile!”

 

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By