Vrei să LUCREZI pentru Regina MARII BRITANII? Uite ce TREBUIE SĂ FACI!

Regina-Elisabeta-II1

Se pare că Regina Elisabeta a Marii Britanii se confruntă cu o mare problemă la palatul Holyrood, una dintre proprietăţie monarhiei: guma de mestecat aruncată pe jos de vizitatori. Aşa că suverana s-a gândit să angajeze menajere care să dezlipească bucăţile de gumă.

Salariul este extrem de atrăgător, 20.428 euro pe an (15.912 de lire sterline) pentru 20 de ore lucrate săptămânal, se spune în anunțul publicat pe site-ul www.royal.gov.uk, citat de evz.ro.

Palatul, amplasat în Edinburgh, este în acelaşi timp reşedinţa oficială din Scoţia a suveranei britanice, dar şi principala atracţie turistică din zonă, fiind vizitat în medie de 250.000 de persoane în fiecare an.

Primul care a detectat acest anunţ de angajare insolit, tabloidul The Sun, a stat de vorbă cu o sursă care are legătură cu casa regală şi care a cerut să i se protejeze anonimatul: “Nu v-aţi aştepta ca oamenii să mestece gumă în timpul vizitei în castel şi cu atât mai puţin să lipească apoi acea gumă de mestecat pe antichităţi nepreţuite sau pe parchet”.

Un purtător de cuvânt de la palatul Buckingham a încercat să relativizeze amploarea fenomenului, precizând că un astfel de comportament este limitat “la o minoritate de indivizi”.

“Făcându-vă munca cu mândrie şi acordând o atenţie deosebită detaliilor, veţi furniza un serviciu ireproşabil în toate ocaziile”, precizează acel anunţ de angajare.

“Depistarea gumei de mestecat în apartamentele regale istorice” figurează pe lista celor 14 obligaţii principale ale persoanei care va fi angajată pentru a face menajul la palatul Holyrood în cadrul unei echipe.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By