6.1 C
Chișinău
Thursday, October 28, 2021

Voronin SCUIPĂ pe Grigore Petrenco! Liderul PCRM scoate la iveală PĂCATELE deputatului comunist

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Invitat la ”Politica” de la TV7, președintele PCRM, Vladimir Voronin și-a arătat nepăsarea și disprețul față de membrul partidului său, Grigore Petrenco. Vădit deranjat de acuzațiile pe care i le-a adus Petrenco în cadrul unei conferințe de presă, Voronin a decis să-i mai taie elanul și a deschis parantezele. Liderul comunist a adus acuzații grave la adresa deputatului comunist afirmând că Grigore Petrenco nu a făcut nimic pentru PCRM, ba mai mult a vândut peste hotare informațiile confidențiale luate de partid.

”Dacă nu este în listă, înseamnă că e un lucru rău, dar faptul că l-am luat la 22 de ani, de pe băncile Universității și a devenit deputat, a fost bine? Dar faptul că a discreditat partidul pe unde a putut, a fost corect? Că nu a participat la activitatea politică de partid, a făcut bine? Dar faptul că a vândut informații care se luau în interiorul partidului, departe de hotarele țării, dar faptul că este implicat în diverse scheme? Acum unde merge? El nu știe cine-l sponsorizează? Partidul Democrat. În echipa lui Renato Usatîi este o persoană pe nume Vizant, a lucrat director la Aeroport. Vizant este nașul lui Sîrbu Sergiu, dar Sîrbu pe lista cărui partid este? Petrenco aude această discuție? Și el vrea să demonstreze că este cinstit și respectabil? Petrenco va vinde pe oricine, va merge unde vrei. De asta nici nu se regăsește în listele noastre”, a declarat Vladimir Voronin la TV7.

Totodată, Voronin a respins acuzațiile potrivit cărora pe listele electorale ale PCRM ar exista oamenii Prim-vicepreședintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

Amintim că ieri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul comunist Grigore Petrenco a anunțat că a depus cerere de suspendare din PCRM și că va candida pe listele partidului ”Patria”, cu care va merge în alegeri politicianul Renato Usatîi. Petrenco l-a acuzat pe Voronin că a transformat Partidul Comuniștilor într-un partid de buzunar și că cetățenii vor fi nevoiți să voteze pentru ”oamenii lui Plahotniuc”, incluși în listele electorale ale Partidului Comuniștilor.

UPDATE: Vladimir Voronin a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că Organizația primară a partidului urmează să decidă dacă Grigore Petrenco va fi demis sau nu din partid numai după ce Comisia Electorală Centrală va înregistra PCRM-ul în calitate de concurent electoral.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img