VORONIN ÎN CĂDERE LIBERĂ // La întâlnirile electorale, USATÎI adună ÎN SATE mai multe persoane decât VORONIN într-un RAION întreg (FOTO)

Chirsovo1

Redacția Moldova24.info a intrat în posesia unei fotografii de la întâlnirea lui Vladimir Voronin cu alegătorii din Telenești, raion care a votat în permanență masiv cu PCRM. Astfel, din poza de mai jos se vede că interesul pentru Vladimir Voronin scade pe zi ce trce, or, sala care altă dată se umplea în momentul în care era vizitată de Vladimir Voronin, ieri era ocupată la doar 1/3 din capacitatea maximă. Pe scaune, în loc de oameni vedem ziarele partidului, aranjate pentru oamenii care vor veni la întâlnire. Se pare că ziarele au fost strânse grijuliu la finalul evenimentului și duse în alt raion, de unde, dacă prezența va fi aceeași vor pleca încă la cel puțin un astfel de eveniment.

Voronin Telenesti

Pe de altă parte, electoratul de stânga se pare că și-a găsit un alt lider după care  este gata să meargă: Renato Usatâi, care reușește să adune în sate mai multe persoane decât liderul PCRM într-un raion întreg. Pozele de mai jos sunt făcute, la fel, ieri , în satele Chirsovo și Dezghinja, două sate care nu se compară ca mărime cu întreg raionul Telenești:

Chirsovo

Chirsovo1
Usatii sat 2

Usatii SatMoldova24

You may also like

Comments are closed.

By