Usatîi îl dezbracă LA PIELEA GOALĂ pe Vlad Filat! Ex-premierul demis pentru corupție a încercat să se vîndă rușilor

filat 2014

Liderul PLDM Vlad Filat, care a obţinut încrederea cetăţenilor la ultimele 3 scrutine electorale în mare parte datorită mesajului său pro-european, se jura la Moscova, câteva luni mai târziu, după ce a fost ales premier, că este mai filo-rus chiar decât comuniştii. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile de luni ale politicianului Renato Usatîi, care a făcut mai multe dezvăluiri despre relaţiile sale de altă dată cu fostul premier şi cum acesta l-a rugat timp de câteva luni să-i devină consilier.

Totul a început, potrivit lui Usatîi, de la faptul că Filat nu avea acces la niciun lider important de la Moscova şi era invidios pe colegii săi din Partidul Democrat care stabilise-ră contacte permanente cu partidul de guvernare rus, din care face parte şi Vladimir Putin, ”Rusia Unită”. ”Problema principală a lui Filat era că nu avea acces la nimeni la Moscova. Era foarte nervos. Lupu semna Acordul cu ”Edinaia Rossia”, Plahotniuc zbura (la Moscova n.red)”. Filat se plângea că a fost în toate ţările din jurul Rusiei, dar la Mosocvga nu vroia să-l primească nimeni.

Potrivit lui Usatîi, când în sfârşit a ajuns să se întâlnească cu oficiali ruşi, Filat a încercat să-i convingă de faptul că el nu este controlat de UE şi că îşi doreşte relaţii foarte bune cu Federaţia Rusă. ”Venea la ruşi şi le spunea că nu este controlat de europeni, eu am să vă demonstrez că pot fi mai prorus decât comuniştii”, le-ar fi spus Filat oficialilor de la Moscova. În plus, el le-ar fi promis ruşilor Aeroportului, dar până la urmă l-a furat tot el. ”Filat încerca între ruşi şi europeni până ruşii nu s-au săturat de poveştile lui, că el se uita la ei în ochi şi când trăgea câte un bocet plângeau toţi mai ceva ca la ”Jdi menea”, a declarat Usatîi.

sursa: infomoldova.net

You may also like

Comments are closed.

By