Usatîi: A fost arestat organizatorul atacului planificat asupra mea (VIDEO)

usatii

Asasinul a fost prins în străinătate. Potrivit acestuia, comanda a fost primită de la un politician moldovean.

Neavând încredere în justiţia moldovenească, Renato Usatîi a solicitat structurilor de forţă din străinătate să îl ajute să fie găsit killer-ul care pregătea un atac asupra sa. În rezultatul unei opreaţiuni speciale, criminalul profesionist a fost găsit şi arestat în străinătate.

„Organizatorul care planifica atacul asupra mea a fost reţinut peste hotarele ţări. Acesta a primit comanda din partea unui politician cunoscut de la noi. Nici nu avem prea mulţi politicieni cunoscuţi de aceea înţeleg de ce Recean a blocat investigarea acestui caz. Realitatea moldovenească ne arată că am ajuns să fiu şi poliţist, şi procuror, şi anchetator. În timpul apropiat vreau să mă duc să mă uit în ochii acestui om”, a declarat politicianul.

Amintim că anterior Renato Usatîi a anunţat că urma să fie lichidat. Potrivit lui, această informaţie a primit-o de la angajaţii instituţiilor de drept din Moldova, care au citit documentele interogatoriului unui dintre cei doi killeri în cazul jafului armat asupra încasatorilor din Chişinău. Unul dintre ei a declarat că urmau să îl lichideze pe Renato Usatîi.

”Recean a interzis ofițerilor de urmărire penală să investigheze această infracțiune, spunând că sunt niște răfuieli de-ale lui Usatîi, – a menționat politicianul. Deși de fapt oricare informație legată de vreun atac asupra vreunui cetățean al Moldovei, fie el om de afaceri, măturător, sau politician trebuie verificată. Iar astăzi, am o surpriză pentru Recean. Acest om va spune totul. Eu înețelg de ce ei nu vor să investigheze acest caz. Pentru că indicația a fost să fiu lichidat în cel mai bun caz, iar în cel mai rău caz – să fiu sechestrat, dus în altă țară, să primească niște bani de la mine, să-și bată joc și să facă o înregistrare video precum că Usatîi nu merge în alegeri”. – a spus Usatîi.

Renato Usatîi a mulțumit reprezentanților structurilor de forță ale țărilor care au participat la reținerea killerului, dar și celor din Moldova, care contrar angajării politice a șefilor lor sunt cinstiți și devotați datoriei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By