Un român I-A SUCIT mințile unei moldovence! După câteva zile I-A PRĂDAT casa (VIDEO)

roman

Un cetăţean al României, în vârstă de 24 ani, a fost reţinut de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind suspectat de furt în proporţii deosebit de mari dintr-o locuinţă din comuna Sângera. Paguba materială ar fi de aproximativ 1 000 000 lei. Incidentul a fost declarat la poliţie în ziua de 1 octombrie curent, după ce proprietarul a depistat urme de pătrundere în casă. În cadrul acţiunilor de urmărire penală, victima a comunicat poliţiştilor, că individul i-ar fi sustras mai multe ceasuri de mână, mijloace financiare, bijuterii din aur, monede de colecţie, telefoane mobile precum şi alte bunuri materiale.

La 10 octombrie curent, ofiţerii de investigaţii, l-au reţinut pe principalul suspect, depistând asupra lui câteva obiecte furate din locuinţă. Acesta a recunoscut că a pătruns prin forţarea uşii din termopan şi prin culegere de chei.

Conform informaţiilor acumulate de poliţie, individul ar fi prietenit cu fiica proprietarului doar 9 zile. Între timp, aceasta i-ar fi povestit și descris tot ce este mai valoros în locuinţă. După ce a jefuit casa, individul a fugit la București. O parte din bunuri le-a vândut, monedele din aur şi câteva ceasuri de mână le-ar fi ascuns la Bucureşti.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru furt în proporţii deosebit de mari.Legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By