Un minor de 12 ani, internat după ce a fost AGRESAT de șoferul unui autocar. Cum S-A ÎNTÂMPLAT

botanica

Un copil de 12 ani a ajuns la spital după ce a fost agresat de şoferul unui autocar de pe ruta Chișinău-Anenii Noi. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16.00, la intersecția bd. Dacia și Independenței, din sectorul Botanica.

Potrivit medicilor de la urgență sosiți la fața locului,  minorul prezenta o plagă contuză a ţesuturilor moi  din regiunea capului şi o comoţie cerebrală.

Acesta a primit ajutor medical primar după care a fost transportat la spitalul „Valentin Ignatenco”.

Contactat de reporterul livenews.md, ofițerul de presă al Direcției poliție a municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a declarat că în incident au fost implicate mai multe persoane.

Șoferul autocarului Chișinău-Anenii Noi s-ar fi enervat pe minorul de 12 ani pentru că i-a tăiat calea cu bicicleta, reușind la timp să evite impactul. Acesta a coborât din autocar și l-a lovit de câteva ori pe biciclist. Momentul a fost surprins de un trecător care a intervenit pentru a cere explicații șoferului bătăuș.

Cearta a continuat deja între cei doi. După ce s-au ciondănit, conducătorul autocarului a urcat la volan pentru a transporta pasagerii la destinație, trecătorul, însă, i-a barat calea, ulterior stricând și un geam. Altercațiile au continuat până la venirea poliției.

Atât șoferul, cât și bărbatul care a intervenit în apărarea minorului urmează să fie amendați.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By