ULTIMA ORĂ // EMOȚII MARI LA SEDIUL PLDM! FILAT și-a pus oamenii să pregătească răspunsul!

filat

După ce a oferit opiniei publice un scandal de proporții prin prezentarea legitimației de consilier al ex-Premierului Vlad Filat, dar și al unor taloane speciale, Renato Usatîi mai vine cu o informație Bombă. De data aceasta liderul PATRIA scrie pe facebook despre faptul că Vlad Filat și colegii săi de Partid pregătesc un comunicat de presă prin care să nege toate afirmațiile făcute astăzi de către Renato Usatîi.

Mai mult ca atît, Vlad Filat ar exercita în momentul de față presiuni asupra MAI, care ar trebui să iasă și el cu un comunicat de presă în care să anunțe că documentele prezentate de Usatâi sunt false.

Astfel, liderul PATRIA susține că acest truc al lui Filat nu va avea succes pentru că expertiza documentelor prezentate nu va fi efectuată la Chișinău, ci în Germania, de către experți independenți. Usatîi face apel către toți colaboratorii MAI să nu se lase atrași în jocurile murdare ale guvernării pentru că după alegeri vor trebui să răspundă pentru acțiunilor lor în rând cu Vlad Filat.

„Filat spune că legitimația e falsă. Îl invit să mergem împreună la Poligraf, dacă are curajul să o facă. Îl sfătuiesc să se ducă singur de bună voie la pușcărie ca să se ascundă de rușinea prin care are de trecut și să nu aștepte momentul în care se va afla adevărul”

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By