SCANDAL ELECTORAL // Polițiștii lui Recean impuși să jure și să semneze că votează PLDM! (DOC)

politia

Bloggerul și activistul civic, Veaceslav Balacci, cunoscut pentru dezvăluirile scandaloase despre activitatea Serviciului Vamal și al altor instituții ale statului, susține că PLDM impune angajații din Ministerul de Interne să completeze și să semneze formulare prin care se obligă să voteze PLDM.

Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care spune că polițiștii trebuie să introducă în formulare speciale până și datele personale ale rudelor care urmează să voteze partidul.

Veaceslav Balacci:
Mă uit la PLDM şi tot mai mult îmi amintesc de PCRM-ul din 2009… În toate inspectoratele de poliţie sunt rulate nişte formulare cu DECLARAŢII DE FIDELITATE, în care FIECARE ofiţer de poliţie trebuie să se oblige că el PERSONAL, ÎMPREUNĂ CU RUDELE, cu indicarea locului serviciului, domiciliului, contactelor telefonice şi altor DATE PERSONALE ale acestora la 30 noiembrie vor vota PLDM! Şefii de secţie ÎNCALCĂ DELIBERAT LEGEA şi OBLIGĂ angajaţii din subordine să completeze formularele, cu scuza: “Mie mi-e P.*.*.U.I pentru cine o să votaţi, am sarcina de la conducere să iau de la FIECARE angajat această declaraţie, altfel îmi PIERD locul de muncă!”. P.S. Asta NU va fi raportat de către PROMO-LEX ca FRAUDĂ ELECTORALĂ, pentru că mister Manole e sub stejarul PLDM!!!

Veaceslav Balacci a transmis redacției Moldova24 poza unui astfel de formular, expediată chiar de către unul dintre angajații MAI.
aaa
Amintim că anterior presa de la Chișinău a vehiculat informația potrivit căreia Ministrul de Interne Dorin Recean urma să fie retras din funcție de către șeful său de partid, sub presiunea partenerilor de coaliție. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, Vlad Filat insistând asupra rămânerii lui Recean în funcție. Insistența liderului PLDM pare să fi dat roade electorale, cel puțin asta reiese din acțiunile întreprinse în cadrul MAI.

Vom reveni cu detalii
Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By