”Să-și muște limba!”: Kremlinul DEZMINTE informațiile conform cărora Vladimir Putin ar avea CANCER

putin

Kremlinul a respins miercuri informațiile apărute în presa americană potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer.

‘Să nu se aștepte și să-și muște limba! Totul e bine’, a afirmat în fața ziariștilor Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, citat de TASS și RIA Novosti.

Cotidianul american New York Post a scris recent că Vladimir Putin ar suferi de un cancer la pancreas și că el ar fi tratat de un medic german pe care l-ar fi cunoscut cu zeci de ani în urmă când era agent KGB în Germania.

‘Aceasta explică de ce Vladimir Putin este atât de presat să invadeze Ucraina’, unde un conflict armat are loc de mai multe luni în estul țării între forțele Kievului și separatiștii proruși din regiune, nota ziarul american, potrivit Agerpres.

Informații legate de sănătatea lui Putin au mai circulat și în 2012, când liderul de la Kremlin și-a amânat mai multe din vizitele sale programate în străinătate. Mai multe media ruse afirmau atunci că Putin suferă de o agravare a unei afecțiuni mai vechi la coloana vertebrală, dar aceste informații au fost dezmințite ulterior de Kremlin.

You may also like

Comments are closed.

By