Renato Usatîi RENUNȚĂ

usatii

Renato Usatîi a depus cerere de demisie din funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Constructorilor Căilor Ferate din Rusia.
Politicianul a anunţat că a luat această decizie pentru a-şi dedica tot timpul activităţii politice în Moldova.658x0_mir

Renato Usatîi a depus cerere de demisie din funcţia de vicepreşedinte senior al Uniunii Constructorilor Căilor Ferate din Federația Rusă, post pe care l-a ocupat din 2013 şi până în prezent. Politicianul moldovean a făcut anunţul pe contul său de socializare.

„Astăzi am luat o decizie deloc uşoară pentru mine: am depus cerere de demisie din funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Constructorilor Căilor Ferate din Federaţia Rusă. Nu mai pot îmbina munca de la Moscova cu activitatea mea din Moldova. Mulţumesc întregului colectiv pentru ocazia de a munci împreună şi pentru experienţa vastă acumulată în calitate de manager. Voi trăi şi voi munci în continuare pentru binele Moldovei şi voi face tot posibilul pentru restabilirea relaţiilor corecte cu Rusia” – a scris Renato Usatîi.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By