RĂZBOI TOTAL // Dorin CHIRTOACĂ despre PERCHEZIȚII: Frică și disperare din partea lor! Asta observ!

chirtoaca

În cadrul unei conferințe de presă, Dorin Chirtoacă, vicepreședinte al PL a criticat dur perchezițiile la domiciliul părinților săi, pe care le califică drept acțiuni de intimidare ale Partidului liberal.

„Evident că nu căutau părinții mei, fratele meu, ci mă căuta pe mine. După modelul fratelui lui Băsescu – dacă e vinovat fratele lui Băsescu înseamnă că și Băsescu e vinovat. Este o încercare murdară, după nivelul și mintea lor de a mă discredita pe mine și partidul. Este un instrument de abuzare a PL. Acel minister (n.r. – MAI) lucrează la comandă politică. Ei încearcă sa-i murdăreasca pe alții așa cum sunt murdari și ei. Vor să se acopere cu drapelul UE ca să nu se vadă cât de murdari sunt. Ei au intrat în apartamentul părinților sub pretextul că acolo se ascund documente care ar demonstra evaziune fiscală. Ca și cum ai încerca să zbori cu avionul, dar să-ți cumperi bilet la autobuz.”

Amintim că astăzi angajaţii secţiei Investigarea Fraudelor economice din cadrul Direcţiei Poliţiei municipiului Chişinău efectuează percheziţii la domiciliul fratelui primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă – Lucian Chirtoacă, iar percheziţiile au loc în cadrul unui dosar penal, deschis acum o lună, pe faptul evaziunii fiscale a întreprinderilor, instituţiilor şi organizaţiilor.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By