PROLETAR sau dependent de LUX ? Cel mai scump interpret rus cântă pentru familia VORONIN

voronin

În pofida declarațiilor că Partidul Comuniștilor nu are bani pentru publicitate în campania electorală și că PCRM nu va cheltui prea mult la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, Vladimir Voronin se distrează în compania celor mai scumpi interpreți. Este vorba despre cântărețul rus Stas Mihailov și interpreta din Ucraina, Taisia Povalii care au cântat recent la una din petrecerile de familie a liderului comunist.

Vladimir Voronin a recunoscut în cadrul unei emisiuni că Stas Mihailov și Taisia Povalii au cântat pentru familia sa, doar că, susține el, au cântat gratis.

”O cunosc pe Taisia Povalii și pe Stas Mihailov. De ce nu i-aș invita. Avea zi liberă, am ascultat câteva piese. Și alții vin și cântăm împreună”, a spus Voronin.

Amintim că interpretul rus Stas Mihailov a venit în Moldova la invitația politicianului Renato Usatîi care, în perioada 21-25 septembrie, a organizat trei concerte grandioase la Chisinău, Comrat și Râșcani.

Totodată, menționăm că și interpretul rus Iosif Kobzon, invitat să cânte la una din manifestațiile PSRM, i-a dedicat de pe scenă o piesă liderului comunist.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By