Porsche-urile Angelei Gonța, în declarația de avere a lui Filat! Mercedesul şi Touareg-urile LIPSESC, la fel şi VILA de 2 milioane

filat gonta

Liderul PLDM, Vlad Filat a depus declarația de avere la Comisia Electorală Centrală. În declarație găsim aceleași venituri pe care obișnuia să le declare anual, pe vremea când deținea funcție publică.

O noutate ar fi apariția în declarația sa de avere a unui autoturism Porsche, este vorba de mașina cu care circula soția liderului PLDM, fosta jurnalistă Angela Gonța. La începutul anului, aceasta a fost implicată cu autoturismul respectiv într-un mic accident în parcare‎a unui mall din Chișinău.

Din declarația liderului PLDM lipsește însă limuzina Mercedes S, cu care este văzut circulând zi de zi, precum și jeep-urile Touareg care îl escortează pretutindeni.

De asemenea, vila de 2 milioane de euro, în care a recunoscut că locuiește, lipsește din declarația lui de avere. Reamintim că Vlad Filat a declarat că locuiește cu chirie în această vilă, asta deși deține în proprietate o alta casă în Chișinău, așa cum arată și declarația sa de avere.

PLDM_1.pdf

You may also like

Comments are closed.

By