Poliția a găsit UN CADAVRU neidentificat! Are tatuată inscripția “Коля”

omor

Poliția solicită ajutor populației în identificarea unei persoane, de gen masculin, fără careva semne de moarte violentă, cu vîrsta de aproximativ de 45-50 de ani. Cadavrul a fost depistat la 29 octombrie, curent, pe un teren agricol în apropierea satului Ignăței, raionul Rezina.

Semnalmente: înălţimea 180 cm, părul de culoare castaniu-închis ondulat, în frunte are o dungă de culoare gri, faţa ovală, nasul puțin înclinat în dreapta. În regiunea umărului stîng are tatuat un chip de femeie, pe piept în partea stîngă- un cap de tigru, iar pe partea exterioară a mîinii are tatuaj cu inscripția “Коля”.

Îmbrăcat: pulover din lînă de culoare albastră țesut în dungi, cămașă din lînă în carouri cu dungile de culoare albă, tricou de culoare gri în carouri, pantaloni sport de culoare maro închis, blugi de culoare maro și căciulă de culoare neagră.

Încălțat: o pereche de ciorapi de culoare albastru- închis și o pereche de ciorapi din lînă de culoare albastră.

omor omor2 omor3

Forţele de ordine se adresează tuturor cetăţenilor care dispun de informații privind identificarea cadavrului menţionat şi verificării semnalmentelor descrise ce pot coincide cu cele ale persoanelor dispărute fără veste, să sune la numerele de telefon: 0(254) 2.05.29 sau 902.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By