12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Oleinic: ”Udrea nu-i bună pentru Moldova. Fetele noastre sunt mai frumoase” (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Potrivit președintelui Partidului Popular din Republica Moldova, Alexandru Oleinic de-a lungul campaniei electorale s-a creat o confuzie în jurul simbolului formațiunii. ”Mărul” PPRM ar fi des confundat cu ”Mărul” candidatului la Preşedinţia României, Elena Udrea.

Sigle-PPRM-PMPS

”După cum știți simbolul nostru electoral este Mărul. Există în România un candidat prezidențial care are ca simbol electoral tot mărul. Este vorba despre doamna Elena Udrea, care reprezintă Partidul Mișcarea Populară și care candidează ca reprezentant al actualului președinte Traian Băsescu.

PPRM declară că nu există nici o legătură între cele două partide politice, Partidul nostru și partidul doamnei Elena Udrea. Noi am ales drept simbol Mărul în februarie anul trecut, cu câteva luni înainte de apariția partidului doamnei Udrea, care s-a înființat pe 18 mai 2013.

Prin urmare, vrem să infirmăm orice zvon legat de o eventuală legătură între cele două partide. Noi suntem un partid nou, cu oameni noi care militează pentru o schimbare politică radicală în Republica Moldova pe cînd doamna Elena Udrea reprezintă, în România, o politică de continuitate.

Ne delimităm de doamna Udrea cu atât mai mult cu cît domnia sa a avut și un comportament electoral pe care-l considerăm neadecvat față de țara noastră. Pentru noi orice confuzie între PPRM și partidul doamnei Elena Udrea, este în defavoarea noastră și protestăm împotriva oricărei tentative de a ne compromite prin asociere cu doamna Udrea.

Și ca lucrurile să fie și mai clare, vă invităm să priviți și să comparați afișele noastre cu ale doamnei Elena Udrea. Putem spune fără nicio îndoială că fetele noastre sunt mai frumoase decît ale lor. Iar dacă doamna Udrea se consideră «Bună pentru România» așa cum e sloganul domniei sale, noi putem spune, prin comparația cu afișul nostru, că doamna Udrea «Nu e Bună și pentru Moldova». A noastră e mai frumoasă”, a declarat Oleinic în cadrul unei conferințe de presă.

Afise-PPRM-PMP1-300x224


moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img