ÎNCĂ O LOVITURĂ DATĂ LUI FILAT ! Ce vor comenta acum PLDM-iștii ? (VIDEO)

LEGIT 1

După ce imaginea lui Filat a fost șifonată rău de scandalul cu actele lui Renato Usatâi, acesta a încercat să iasă din încurcătură punându-și ortacii să distribuie pe rețelele de socializare ideea potrivit căreia acestea ar fi false.

Totodată prin intermediul site-ului oficial al PLDM a fost difuzat un comunicat de presă din care reiese că Filat nu l-a avut niciodată pe Usatîi în calitate de consilier. Despre veridicitatea actelor însă, comunicatorii de la PLDM au ezitat să scrie ceva în declarația oficială și asta pentru că, probabil, Vlad Filat ține prea bine minte cum i-a înmânat personal aceste acte lui Renato Usatîi.

Pentru ca toate dubiile despre existența actelor lui Usatîi să dispară, acesta a plasat pe contul său oficial de facebook un filmuleț în care actele sunt prezentate fizic (și nu scanate ca în cazul conferinței de presă).

Din video se vede clar că actele sunt păstrate într-o copertă specială cu însemnele Guvernului Republicii Moldova. Astfel dacă Usatîi ar fi falsificat actele, acesta a trebuit să falsifice și coperta, lucru puțin probabil.

Oricum, numai expertiza internațională independentă, pe care Usatîi a declarat că o va face în Germania, va pune punctul final în scandalul dintre cei doi lideri de partide și va demonstra cine are dreptate.

Până una alta puteți înțelege din interviul de mai jos acordat de ex-angajatul MAI, Valeriu Manea, care la solicitarea Moldova24 explică ce înseamnă Talonul Special și în ce relații trebuia să fie Vlad Filat cu Renato Usatîi ca să i-l ofere:

Gabriel Călin,
pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By