Noi detalii ORIPILANTE în cazul jurnalistului rus care a dezgropat cadavrele a 150 de fetițe (FOTO/VIDEO)

t6

Noi detalii oripilante ies la iveală în cazul renumitului jurnalist şi istoric rus Anatoly Moskvin, care a fost arestat după ce s-a descoperit că acesta ţinea ascunse trupurile a 150 de fetiţe pe care le dezgropase din morminte şi le mumificase.

2

13

12

Obsesia macabră a geniului rus Anatoly Moskvin bate orice scenariu de film de groază de la Hollywood. Acesta a depozitat cadavrele în apartamentul său din Nijnii Novgorod, transformându- le într-o colecţie de mumii.

1414407491048_Image_galleryImage__MUMMY_MAN_doll_made_of_h 45

11

Potrivit imaginilor date publicităţii de Ministerul rus de Interne, bărbatul de 46 de ani îmbrăca scheletele sau cadavrele mumificate ale fetelor în rochii sau în costume bizare şi le aranja peste tot prin casă.

9

8

6

4

10

În plus, o înregistrare video făcută chiar de el arată că le dădea mumiilor nume şi chiar le organiza petreceri pentru zilele lor de naştere.

Bărbatul a fost arestat şi pus sub supraveghere psihiatrică în 2011, iar un judecător a decis recent că Moskvin, care vorbeşte 13 limbi şi care a fost descris în faţa juriului drept “un geniu”, nu este pregătit pentru un proces şi trebuie să rămână internat sub tratament. Acesta urmează să compară în fața instanței abia peste jumătate de an.

Obsesia lui sinistră a fost descoperită de părinţii săi, în urmă cu trei ani. Atunci, Moskvin ajunsese să doarmă în sicrie şi pe băncile din cimitire şi ar fi profanat peste 750 de locuri de veci din Rusia, pentru a-şi satisface fantezia.

You may also like

Comments are closed.

By