Naşul lui Filat şi Gonța duce banii CU SACUL la bancă! Ioniță a postat pe Facebook noi DEZVĂLUIRI

ionita

Ieri nepotul lui Vlad Filat a mai sustras de la BEM 5,5 milioane de lei, sau cel puțin așa susținea Veaceslav Ioniță, președintele Comisiei Economie și Buget, într-o postare făcută pe pagina sa de facebook.

Delapidările de la Banca de Economii continuă chiar și după dezvăluirile făcute de președintele Comisiei Buget și Finanțe, Veaceslav Ioniță care susține în postarea pe facebook că “exact astăzi, 3 octombrie, Caravita a mai sustras din BEM 5,5 milioane lei, iar luni, ca să înceapă bine săptămîna, a mai sustras încă 4,4 milioane lei”.

Președintele Comisiei Buget și Finanțe susține că banii pe care nepotul lui Filat îi ia de la BEM îi aduce cu sacul la Procreditbank. Este vorba de 175 mil. de lei depuși în conturi de depozit la Procreditbank. Ioniță numește și firmele care au depus banii la Procreditbank Caravita Co SRL (aprox. 20 mln MDL), ABM Agroindustries SRL:(aprox. 7 mln MDL), Vizus Prim SRL (10,5 mln USD și aprox. 150 mln MDL ). În total s-au depus circa 175 milioane de lei. Cei care au depus banii sunt: Cijov Igor Ion (împrumut Rusu Ion), Puntea Alexandru (împrumut de la Rusu Ion, împrumut de la Rusu Vladimir), Robu Tatiana Mihail (împrumut de la Rusu Ion).

Ioniță afirmă că instituțiile statului Filat și Plahotniuc au făcut anumite înțelegeri vizavi de delapidările de la BEM, iar aceste înțelegeri o să paralizeze toate instituțiile de anchetă.

sursa: deschide.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By