Motivul real al conflictului din PLR! Ana Guțu nemulțumită că partidul a devenit unealta Țopilor și anexa Jurnalului

gutu

MOTO: Dilema caprei: Eu sunt animal sau poziție ?

O să ajungem să rezolvăm pe final de text această dilemă, acum însă să vă povestesc, dragi cititori ai acestei însemnări, despre o altă dilemă, cea a unui lider de partid care trebuie să întoarcă o datorie. Nimănui altcuiva decât Anei Guțu. Da-da, nu doar Guțu îi este datoare lui Ghimpu cu o salbă de mărgele, dar și către ea există datorii neonorate…

Așadar, din surse foarte apropiate de liderul PLDM, am aflat următoarea informație – Ana Guțu și Anatol Arhire negociaza cu PLDM introducerea lor în lista electorală a partidului condus de pușcăriabilul demis pentru corupție zis “al vostru”. Cei doi cer de la Filat ca Guțu să fie băgată undeva printre primii 20 pe listă, iar Arhire măcar al 30-lea.

Filat, dator vândut Anei Guțu pentru scindarea PL-ului le-a și promis deja ca o să convinga partidul sa accepte. Prețul promisiunilor lui Vlad cel verde-de-briliant îl cunoaștem cu toți, dar cert este că acum el chiar are o dilemă cum să onoreze prima dată în viață o promisiune, cea dată Anei Guțu.

Interesantă este și nemultumirea lui Guțu, Arhire și a celorlalți din grupul rebel al reformatorilor, față de conducerea PLR. Potrivit acestora, Hadârcă s-ar fi vândut celor doi condamnați Țopi care au început să dicteze deja legea în PLR.

Ceea ce spune Guțu pare să fie adevărat, pentru că nu putem trece cu vederea promovarea excesivă la Jurnal Trist Media a personajelor care au dat mâna cu Țopii. Totodată după ce rendez-vous-urile ex-liberalului Bodrug și a lui Val Butnaru s-au întețit în ultimul timp, au început să apară și acțiunile de promovare la Jurnal, iar pe lista PLR au apărut două personaje impuse de Țopi.

Astfel, Ana Guțu și rebelii se arătat indignați că au fost scoși de la treuca Țopilor de Hadârcă și Bodrug și au decis să-și ceară un colț de treuculiță parlamentară de la datornicul pe viață Filat. Dovadă este și ieșirea spectaculoasă de astăzi a Anei Guțu prin care aceasta îndeamnă alegătorii să nu voteze PLR (aceștia fiind interesanți din punct de vedere electoral pentru PLDM).

Ana Guțu e în impas, Iar Vlad Filat urmează să o consoleze cumva. Și pentru că nu a găsit încă soluția cum să-și convingă Partidul, o va consola cel mai probabil în poziția caprei…

Dar cine știe, poate va începe totuși să-și onoreze promisiunile, iar capra va redeveni totuși animal ?
SURSA VOXPUBLIKA

You may also like

Comments are closed.

By