SCANDAL MONSTRU // UN NOU DOSAR PENAL?! FILAT îl spionează pe Ilan Șor! Vezi lista celor pe care îi mai monitorizează ! (DOC)

Filat_photo8

Liderul PATRIA a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă documente care confirmă că Vlad Filat spionează mai multe persoane prin intermediul Poliției de Frontieră (UPDATE) și a angajaților aeroportului.

Usatîi a intrat în posesia unor liste în care sunt petrecute intrările și ieșirile din țară ale persoanelor filate de ex-premierul demis pentru acte/suspiciuni de corupție. Potrivit politicianului, Vlad Filat primește ilegal aceste liste prin intermediul Poliției de Frontieră, iar acestea conțin numele unor persoane cunoscute în Republica Moldova.

Interesant este și faptul că, potrivit lui Usatîi, Filat nu își spionează până și apropiații, unul dintre aceștia fiind controversatul om de afaceri Ilan Șor, despre care se spune că ar fi implicat în mai multe scheme dubioase împreună cu Vlad Filat.

Usatîi intenționează să sesizeze Procuratura Generală în legătură cu filarea ilegală organizată de către ex-premierul Vlad Filat.

 

You may also like

Comments are closed.

By