Mascații de la Fulger au încătușat un bărbat la un punct de control din țară (VIDEO)

marijuana

La începutul lunii septembrie, curent, în adresa Inspectoratului Național de Investigații, a parvenit o informație în privința unui grup de persoane implicate în circuitul ilegal de droguri, care activează atât pe teritoriul țării, cât și în Federația Rusă.

Astfel, zilele trecute, în apropierea punctului de control vamal Soroca-Țekinovca, a fost stopat automobilul de model „Mercedes-Vito”, la volanul căruia se afla un bărbat de 56 de ani, locuitor al raionului Sângerei.

În cadrul percheziției automobilului, efectuate de ofițerii Direcției antidrog în conlucrare cu angajații BPDS „Fulger” și Procuratura municipiului Chișinău, în rezervorul autovehiculului au fost depistate 15 sticle de masă plastică cu marijuana.

Conform informației deținute de poliție, bărbatul intenționa să comercializeze marijuana pe teritoriul Federației Ruse, prin intermediul complicilor săi.

La moment, se întreprind acțiuni de stabilire a originii marijuanei și persoanelor implicate în transportarea și comercializarea ei.

În acest caz, a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 217/1 al. 4 Cod Penal al RM. Potrivit legislaţiei, persoanele culpabile de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By