Maistrul GHINIONIST din Cahul! În loc să predea cursuri, stă acum în IZOLATOR

examen_scoala_autojpg

Un maistru superior la Şcoala profesională nr. 2 din Cahul a fost reţinut de către ofiţerii DGT ”Sud” a CNA şi procurorii anticorupţie fiind suspectat de trafic de influenţă.

Bărbatul ar fi extorcat 300 euro susţinînd că are influenţă asupra unor persoane responsabile din cadrul Secţiei Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Ceadîr-Lunga în vederea susţinerii examenului de calificare şi obţinerii permisului de conducere.

Acesta ar fi acţionat coordonat cu alte persoane prin intermediul cărora urma să faciliteze susţinerea probelor scrise şi practice şi eliberarea ulterioară a carnetului de şofer.

Reţinerea în flagrant a avut loc vis-à-vis de primăria oraşului Cahul, banii fiind predaţi benevol de către bănuit. Acesta a fost reţinut pentru 72 ore şi se află actualmente în Izlatorul de urmărire penală al DGT “Sud” al CNA.

Pe acest caz a fost pornit un dosar în temeiul art. 326 alin. (2) lit. b) Cod Penal. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 6 ani sau amendă în mărime de la 3000 la 4000 unităţi convenţionale

Menţionăm că maistrul a fost condamnat pentru corupţie anterior fiindu-i aplicată o amendă de 41 000 lei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By