HOROSCOP // Pești: apar unele zvonuri răutăcioase despre tine

Horoscop.jpg

Berbec
Ai o inspirație de zile mari în această perioadă și reușești să oferi rapid soluții la situații ce par fără rezolvare. Faci față cu brio unor discuții intelectuale și lași o impresie mai mult decât bună în fața unor oameni importanți. Să nu te mire dacă brusc ești invitat într-un anturaj extrem de exclusivist.

Balanță
Analizezi cu atenție o situație și constați că ai resursele necesare pentru a oferi o mână de ajutor unei persoane din familie care se află într-o situație delicată. Totuși nu te arunca să întinzi o mână de ajutor, dacă nu ți s-a cerut pentru că nu toată lumea este gata să își accepte slăbiciune și vei părea arogant

Taur
O greșeală a trecutului te urmărește și acum îți este teamă să îți mai asumi riscuri, deși acum ar fi momentul potrivit să acționezi. Astrele favorizează câștigurile rapide și de aceea cel mai bine ar fi să lași temerile deoparte și să crezi în ceea ce ți se spune, deși multe propuneri par total nerealiste.

Scorpion
Ai o dorință ieșită din comun să găsești dragostea, dar în același timp găsești foarte ușor defecte pentru orice persoană nouă cunoști. Este adevărat că nu prea te înșeală intuiția, dar nici modul de a eticheta nu te face prea plăcut. Din contră s-ar putea spune că ești genul de persoană ce trebuie neapărat ocolit.

Gemeni
Situația financiară nu este chiar cum ți-ai dori, dar simți nevoia să îți răsfeți partenerul cu o ieșire în oraș, iar portofelul tău este aproape gol. Prieteni dornici să te ajute sunt destui așa că nu îți rămâne decât să le spui adevărul despre intențiile tale și vei obține cu siguranță ceea ce ai nevoie.

Săgetător
Nu îți vine ușor să spui ce ai pe suflet, așa că strângi tot felul de frustrări care mai devreme sau mai târziu vor ieși la suprafață. Atunci nu vei mai putea să îți controlezi pornirile și impulsurile, deci vei da frâu liber vulcanului care stă să erupă de multă vreme în interiorul tău.

Rac
Ai un aer destul de indiferent cu privire la ceea ce te înconjoară și nimic nu te tulbură. Visezi cu ochii deschiși, ba chiar îți faci și niște planuri de viitor în loc să treci la acțiune. Realitatea se dovedește necruțătoare, căci investițiile tale într-o afacere nu dau rezultate momentan tocmai din cauza delăsării.

Capricorn
Ești extrem de inspirat și salvezi o situație de la muncă ce ar putea deveni periculoasă și neplăcută, iar vigilența ta este la cote ridicate. Colegii îți vor aprecia cu siguranță eforturile, însă nu același lucru îl vor face și șefii, care îți văd încercările eroice mai degrabă ca pe o manipulare.

Leu
Ai oferit multă încredere unui cunoscut, dar ea dispare căci nu se ține de o promisiune ce avea o mare importanță pentru tine. Parcă ai fi vrut să îți dovedească faptul că ai pe cine te baza. Un conflict deschis nu va avea loc pentru că nu te simți în stare să te cerți, dar ai grijă să te retragi din orice discuție cu persoana respectivă.

Vărsător
O oboseală fără margini aproape că îți pune capac astăzi, deși te odihnești noaptea și nici la muncă nu ești foarte solicitat. Este momentul să apelezi la ceva vitamine și minerale pentru a te simți ceva mai în largul tău. Spre seară iei în calcul chiar o vizită la doctor pentru a descoperi și cauzele slăbiciunii.

Fecioară
Iritarea și agitația nu te ajută să rezolvi problemele pe care le ai, ba din contră mai adaugă unele pe listă. Uiți detalii importante și sari etape pentru a finaliza mai rapid sarcinile, însă mai repede nu înseamnă mai bine. Oferă-ți timpul de care ai nevoie dacă nu vrei să atragi o serie de sancțiuni.

Pești
Cu adevărat că în ultima vreme ai depus eforturi considerabile la muncă și chiar aveai impresia că ești apreciat pentru acest lucru, dar atunci când nu te aștepți, apar unele zvonuri răutăcioase despre tine și activitatea ta de la locul de muncă. Deocamdată nu te decizi să îți înfrunți criticii pentru că nu știi ce explicații ar trebui să dai.

You may also like

Comments are closed.

By