GHINION pentru un polițist! A fost REȚINUT, aseară, ÎN FLAGRANT

mita

Un ofiţer de investigaţii din cadrul Inspectoratului General de Poliţie a fost reţinut aseară de CNA şi procurorii anticorupţie. Poliţistul este bănuit că ar fi pretins de la un bărbat 3000 de euro, susţinând că-l poate ajuta să scape de dosarul penal pornit în privinţa acestuia pe faptul excrocheriei. Omul legii l-ar mai fi asigurat că poate soluţiona şi problema returnării automobilului, ridicat în cadrul cauzei penale menţionate.

În urma acţiunilor desfăşurate de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA, poliţistul a fost reţinut în flagrant după primirea unei tranşe din banii pretinşi. La solicitarea angajaţilor CNA, omul legii a predat benevol 1000 de euro, bani transmişi sub controlul ofiţerilor.

Polițistul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar în prezent se află în custodia CNA. În acest caz a fost pornită o urmărire penală în temeiul art. 326 Cod penal – traficul de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, omul legii riscă amendă în mărime de la 3000 la 4000 unităţi convenţionale sau închisoare de la 2 la 6 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By