FILAT LA CĂUȘENI: În 4 ani am demonstrat lumii întregi că suntem o țară cu oameni capabili

causeni25oct14a2

Astăzi , 25 octombrie, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, s-a întâlnit cu alegătorii din oraşul Căuşeni, satele Tănătari, Copanca și Zaim din raionul Căușeni. Liderul liberal-democrat a îndemnat cetățenii să voteze PLDM la alegerile din 30 noiembrie, pentru a asigura un viitor european Republicii Moldova.

„Să continuăm să fim împreună pentru a face lucruri bune și frumoase pentru Republica Moldova. Să alegem un viitor European, pentru că doar fiind parte a marii familii europene vom trăi într-o Moldovă dezvoltată și prosperă. În 4 ani am demonstrat lumii întregi că suntem o țară cu oameni capabili, care își propun scopuri și le realizează. Trebuie să fim uniți, solidari și hotărați în acțiuni”, a spus Vlad Filat.

Președintele raionului Căușeni, Ion Ciontoloi, a îndrumat cetățenii să susțină echipa PLDM, care este una profesionistă. „Împreuna vom reuși să realizăm tot ce ne-am propus”, a mai spus Ion Ciontoloi.

La rândul său, deputatul liberal-democrat Nicolae Juravschi a spus că PLDM are un rol important și decisiv în procesul de guvernare, iar din acest motiv formațiunea politică trebuie susținută.

În același timp, candidatul pe lista PLDM la alegerile din 30 noiembrie, Nicolae Fachira, a specificat că echipa liberal-democrată este una puternică și consolidată, una care va rezolva toate problemele cu care se confruntă cetățenii.

În satul Zaim, Alexandru Ursu, tânătul eliberat cu suportul lui Vlad Filat din detenţie de la Tiraspol, a urat succes în alegeri Partidului Liberal Democrat.

Prezentă la întâlnirea cu alegătorii din satul Copanca, Victoria Ghirghircic, fetița care a suportat un transplant de ficat, dar și mama sa au exprimat cuvinte de gratitudine președintelui PLDM pentru că a donat 30 mii de euro pentru intervenția chirurgicală, care i-a salvat viața micuţei.

You may also like

Comments are closed.

By