FILAT ÎȘI FACE CAMPANIE PE BANII STATULUI

felat

Deși nu deține nici o funcție, după ce a fost demis pentru suspiciuni de corupție, Vlad Filat continuă să profite electoral din banii publici.

Astăzi liderul Liberal Democrat a participat la un eveniment de dare în exploatare a unui obiectiv medical. Ministrul Sănătății, care îi este subaltern de partid, nu a ezitat să-l invite la evenimentul la care au fost prezente mai multe televiziuni, pentru a-i mai majora scorul electoral șefului său de partid, deși nu era obligat să o facă, pentru că implicarea lui Vlad Filat la renovarea obiectivului electoral a dispărut în momentul în care a fost demis.

Ulterior mai multe surse mass-media printre care și televiziuni controlate de PLDM au multiplicat știrea cu participarea lui Vlad Filat la darea în exploatare a obiectivului medical. Acest lucru nu poate să însemne decât un singur lucru, participarea lui Vlad Filat la eveniment are tentă electorală, iar Andrei Usatîi, ministrul sănătății este complice în transformarea unui eveniment social, din banii statului, în unul electoral pro PLDM.

Menționăm că potrivit legislației în vigoare, folosirea resursei administrative în scop electoral este ilegală. Totodată, Vlad Filat și miniștrii din subordinea PLDM nu sunt la prima “abatere” de acest gen.

 
[socialpoll id=”2227006″]

You may also like

Comments are closed.

By