EMOŢIONANT! Copii de la un centru de reabilitare au felicitat părinţii lui Renato Usatîi cu Ziua Profesorului!

usatii

Micuţii au venit personal împreună cu educatorii la oficiul lui Renato Usatîi cu un buchet de flori şi o felicitare pentru părinţii-profesori ai politicianului.

Copii de la Centrul de plasament şi reabilitare din Anenii Noi i-au făcut o surpriză emoţionantă lui Renato Usatîi de Ziua Profesională a Pedagogilor – au adresat un mesaj de felicitare părinţilor politicianului care şi-au dedicat toată viaţa muncii de profesor.

„Am venit din Anenii Noi de la Centrul de reabilitare şi împreună cu toţi copii din centru vă felicit cu drag mama şi tatăl cu ocazia Zilei Profesorilor şi le doresc multă sănătate, multă voinţă, credinţă şi bogaţie, acest buchet de flori şi o scrisoare” – a spus în numele tuturor colegilor unul dintre micuţi.

Renato Usatîi a rămas profund emoţionat de gestul copiilor, le-a mulţumit şi i-a asigurat că mesajul lor va ajunge la părinţii lui. Totodată, el le-a spus că va avea grijă de ei.

„Mulţumesc pentru felicitare, o să transmit părinţilor acest buchet de flori şi felicitarea din partea voastră. Vouă vă mulţumesc mult că aţi venit şi o să mai vin pe la voi, voi avea grijă să fie totul bine. În timpul apropiat o să mă străduiesc să vin la voi în vizită. Vă mulţumesc mult, vă iubesc şi mulţumesc că aţi venit! ”renat_Anenii Noi (1)

În urmă cu câteva luni, Renato Usatîi a oferit Centrului de plasament şi reabilitare din Anenii Noi 60 de mii de lei pentru reparaţia centrului, 22 de mii de lei pentru profesori şi angajaţi, iar copiilor jucării şi dulciuri.

You may also like

Comments are closed.

By