Două persoane ÎNCĂTUȘATE de poliție pentru că vindeau hașiș (VIDEO)

hasis

După două luni de filaj, angajaţii Direcţiei antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în conlucrare cu Procuratura sectorului Botanica, au reținut, zilele trecute două persoane suspectate de trafic ilicit de droguri.

Aceștia, au cîte 30 de ani, originari din Chișinău și Hîncești și fac parte dintr-o grupare criminală fiind specializați în comercializarea hașișului.

În rezultatul efectuării unui şir de măsuri de investigaţii, un membru a grupării a fost reținut în flagrant în timp ce realiza unui polițist sub acoperire o cantitate  de hașiș. În cadrul percheziției corporale efectuate, polițiștii au ridicate 100 gr. de haşiş şi 1 000 de lei marcaţi.

La scurt timp, forțele de ordine au reţinut cel de-al doilea membru.  În urma percheziției la domiciliu și automobilului suspectului, au fost ridicate în total 71 plastine de haşiş.

În  acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 217/1. al. 4 Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”,  riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Actualmente, forţele de ordine cercetează cazul întru stabilirea tuturor persoanelor şi circumstanţelor de provenienţă şi realizare a haşişului pe întreg teritoriul ţării, cît şi peste hotarele ei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By