DESCINDERI în trei localități de la Nord (FOTO /VIDEO )

nord3

Tone de alcool, telefoane mobile și mijloace de transport au fost reținute în urma unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și contracarării contrabandei la frontieră. Bunurile au fost depistate în urma a opt percheziții desfășurate de către angajații Poliției de Frontieră în trei localități din nordul țării – or. Lipcani, sat. Târnova și Hlinaia.

Cercetările pentru găsirea și ridicarea probelor au avut loc pe 6 octombrie. Descinderile au avut loc în baza unei informații operative, care a fost acumulată și prelucrată pe parcursul a trei luni de zile.

În urma perchezițiilor pe teritoriul brigăzii de tractoare din satul Târnova, polițiștii de frontieră au depistat două mijloace de transport, Zil 131 și Zil 130, ambele încărcate cu butoaie pline cu lichid incolor cu miros specific de alcool. Din primele cercetări s-a constatat că autocamioanele aparțin unui locuitor al satului Târnova, raionul Edineț. Bărbatul nu a putut prezenta careva acte de proveniență pentru cele 12 tone de alcool, estimate la 900 mii lei, ulterior, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, în timpul perchezițiilor, s-au depistat și ridicat telefoane mobile, cartele SIM și alte obiecte ce pot servi ca mijloace de probă în procesul penal.

În prezent investigațiile continuă, după care vor fi măsurile legale.

nord

nord2

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By