CUTREMURĂTOR // O fetiţă a fost la un pas de moarte lângă stadionul celor de la Şahtior Doneţk (VIDEO)

stadion

O cameră de supraveghere de la Donbass Arena, stadionul celor de la Şahtior Doneţk, a surprins scene cutremurătoare. O fetiţă a trecut la câţiva centimetri de moarte. O bucată de stadion s-a prăbuşit lângă ea.

Separatiştii pro-ruşi şi guvernul ucrainean au semnat o încetare a focului, dar nu s-a ţinut cont de el. Bijuteria construită pentru EURO 2012 a fost bombardată la începutul conflictului, dar şi în urmă cu 24 de ore.

În acest moment, stadionul este folosit într-un proiect umanitar care este menit să ajute mamele şi copii afectaţi de război. O explozie care a avut loc în apropierea stadionului a dislocat o bucată uriaşă dintr-o tribună, care s-a prăbuşit lângă fetița din imagini care se afla în zonă.

Dacă fetiţa nu s-ar fi împiedicat, ar fi ajuns exact în locul în care s-a prăbuşit bucata de stadion şi ar fi murit pe loc. Părintele fetei, care se afla în spatele ei, a ridicat-o imediat de la locul incidentului şi a fugit cu ea în interiorul arenei, pentru ca fiica sa să primească îngrijiri medicale, notează sportnews.ro.

You may also like

Comments are closed.

By