Culmea TUPEULUI! Angela Gonța îi ceartă pe oameni că nu fac donații‎. ASTA în plin scandal în care soțul său este acuzat de jefuirea BEM

filat gonta

Fosta jurnalistă Angela Gonța demonstrează că a trecut rapid în tabăra populismelor politicienilor. Ea a postat pe Facebook un text în care își exprimă „indignarea” că oamenii nu au făcut mai multe donații pentru renovarea scuarului Cehov.

scuar cehov
foto: victor chironda

Mai mult, ea le transmite eventualilor critici, într-un limbaj surprinzător, să „nu se obosească” să-i spună că soțul ei, Vlad Filat, liderul PLDM, ar trebui să doneze că are de unde.

Toată această „indignare” a Angelei Gonța vine în plin scandal în care Vlad Filat este acuzat că participă la jefuirea BEM, fiind prezentate public documente care atestă că numai în ultima perioadă firma controlată de el și nepotul său milionar a scos zeci de milioane din BEM. Mai mult, Angela Gonța își exprimă această indignarea din adăpostul vilei sale de două milioane de euro, despre care Filat spune că e luată cu „chirie”.

Pe Facebook nu au întârziat să apară comentariile negative la postarea Angelei Gonța, în care este întrebată dacă nepotul multimilionar al lui Filat a făcut donații și i se recomandă să-și roage soțul să mai scoată un credit de la BEM.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By