CRIMĂ ODIOASĂ la Bălți! L-a lovit MORTAL cu o buturugă, apoi l-a ascuns într-o fîșie forestieră

omor

Angajații Inspectoratului de poliție Bălți, au reținut un tînăr, suspectat că ar fi omorît un bărbat, după care ar fi îngropat cadavrul într-o fîșie forestieră. Crima s-a produs cîteva zile în urmă, în municipiul Bălți.

Adresarea a parvenit din partea unui bărbat precum că unchiul său, de 53 de ani, locuitor al mun. Bălți a plecat de acasă la o cunoștință și nu s-a mai întors.

Imediat, forțele de ordine au întocmit un plan special de acțiuni. Ca rezultat al măsurilor întreprinse polițiștii au stabilit, că bărbatul a plecat în ospeție la o femeie, domiciliată, la fel, în mun. Bălți. Aici, între concubinul fiicei femeii și victimă s-a iscat instantaneu o ceartă. Tînărul de 22 de ani, i-a aplicat bărbatului cu o buturugă de lemn mai multe lovituri în cap, în urma cărora victima a decedat pe loc. Pentru a șterge urmele crimei, suspectul a îngropat cadavrul într-o fîșie forestieră din apropierea municipiului Balți.

Audiat de polițiști, suspectul și-a recunoscut pe deplin vina.

La moment, suspectul se află în arestul poliției și este cercetat penal în baza art.145, al.1 Cod Penal al RM. Dacă va fi gasit vinovat, bănuitul riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By