Ce a vorbit Voronin cu ambasadorul Ungariei

voronin

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei în RM, Mátyás Szilágyi.

Cei doi oficiali au discutat despre evoluţia evenimentelor din ţara noastră în preajma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie.

Vladimir Voronin a informat oaspetele despre campania desfăşurată de PCRM şi despre principalele teze din programul electoral al comuniştilor. Liderul PCRM a spus că prioritatea formaţiunii pe care o reprezintă este lupta cu corupţia care a atins cote maxime în ultimii cinci ani.

Totodată, potrivit lui Voronin, PCRM a elaborat programul electoral ţinînd cont de necesităţile cetăţenilor în special, la capitolul protecţie socială. Este vorba despre majorarea salariilor, burselor studenţeşti şi pensiilor. Crearea de condiţii pentru tinerii specialişti.

Vladimir Voronin a mai spus că, riscul cel mai mare îl prezintă posibilitatea de fraudare a rezultatului scrutinului. Or, în prezent deja prin localităţile republicii unele partide au recurs la cumpărarea alegătorilor. O dovadă în acest sens sînt materialele publicate de structurile care monitorizează alegerile.
sursa: PCRM

You may also like

Comments are closed.

By