CE ASCUNDE președintele român, Traian Băsescu. Nici SERVICIILE SECRETE nu știu

Mircea Geoana, Traian Basescu and Crin Antonescu at the final TV debate

Un post de televiziune din România a prezentat informaţii şi dovezi despre starea de sănătate a preşedintelui român Traian Băsescu, informaţii ascunse chiar de serviciile secrete. Potrivit România TV, Traian Băsescu prezintă semnele bolii Parkinson.

basescu parkinson

Potrivit unor imagini difuzate de România TV,sunt mai multe ipostaze în care Băsescu a fost surprins şi în care nu şi-a mai putut ascunde boala de care suferă. Surse medicale au confirmat însă faptul că preşedintele a suferit şi două atacuri cerebrale în timpul celui de-al doilea mandat. Imaginile dovedesc din nou acest lucru. Potrivit aceluiași post TV, Traian Băsescu a apărut cu semne evidente ale atacurilor cerebrale: într-unul din acestea preşedintelui nu-şi putea mişca mâna dreaptă, într-un altul mână stângă.

Surse medicale au confirmat că Traian Băsescu a fost internat în mare secret la Spitalul Militar din Bucureşti. De asemenea, a fost operat într-o clinică din Viena. Vorbim despre informaţii ţinute ascunse de serviciile secrete ale statului. De altfel, chiar şi în apariţiile recente Traian Băsescu îşi trădează suferinţa. Ieşirile necontrolate, tremuratul continuu şi izbucnirile sale pot fi citite de acum într-o altă cheie în condiţiile în care există justificări medicale pentru toate acestea.

De-a lungul timpului, la sfârşitul fiecărui an, Administraţia prezidenţială din România anunţă că preşedintele îşi făce analizele medicale. Atât. Nicio vorbă în plus.

„Sunt mai sănătos decât toţi patronii voştri la un loc şi la minte şi la corp”, spunea Traian Băsescu în martie 2010. Preşedintele nu a mers, însă, la spital doar pentru analize.

De-a lungul timpului, şeful statului român a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. În 2006, Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc la Spitalul Universitar din Viena. Băsescu s-a plâns de bâjbâiala medicilor din România şi a afirmat că era deja amorţit de la mijloc în jos atunci când SPP a hotărât să-l urce în avion şi să meargă în Austria.

După operaţia de la Viena, Traian Băsescu a urmat o perioadă de recuperare fizică. Până să fie suspendat, preşedintele mergea să înoate zilnic la piscina din Vila Dante.

Un an mai târziu, în 2007, preşedintele a ajuns din nou pe masa de operaţii. De data aceasta pentru extirparea glandei tiroide. Operaţia a fost efectuată de echipa de medici de la Spitalul Militar.

În 2010, preşedintele a avut iarăşi nevoie de ajutorul medicilor. De data aceasta, intervenţia a fost minoră. Traian Băsescu a avut nevoie de un pansament cu rivanol după ce nu a folosit cum trebuie beţişoarele de urechi.

Starea de sănătate a președintelui nu a cunoscut multe îmbunătățiri în ultimii ani. Traian Băsescu s-a plâns deseori jurnaliştilor că este foarte răcit şi că din această cauză nu reuşeşte să o vadă, cât de des şi-ar dori, pe nepoţica sa Sofia Anais.

Traian Băsescu şi-a anulat şi o emisiune la un post de televizinue din cauză că era răcit. Apoi, a revenit în fața jurnaliștilor avertizându-i asupra stării sale de sănătate.

La finalul fiecărui an, şeful statului susţine un control medical obligatoriu. Administraţia prezidenţială a informat tot timpul că Traian Băsescu a fost la consult, însă nu a dat niciodată informaţii suplimentare cu privire la starea sa de sănătate.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By