I-ați VĂZUT? Anunțați poliția! Trei indivizi, CĂUTAȚI pentru furt (VIDEO)

foto_135

Trei indivizi sunt căutaţi de poliţie pentru furturi, care au fost surprinşi de camerele de supraveghere. Primul suspect care apare în imagini, este căutat pentru faptul că ar fi furat dintr-un automobil, parcat pe bd. Dimitrie Cantemir, mijloace financiare şi alte bunuri materiale. În imagini individul se apropie de un taximetrist şi îi vinde nişte tichete de petrol furate.

Al doilea individ care este surprins de camerele de supraveghere, instalate într-un magazin din strada Iurie Gagarin, pătrunde prin acces liber într-un automobil şi sustrage o gentuţă cu bani şi alte bunuri materiale, apoi intră în magazin.

Al treilea hoţ care apare în imagini, este căutat pentru că ar fi furat dintr-un magazin, de pe strada Izmail, o gentuţă cu bani lăsată nesupravegheată pe o masă. Acesta pleacă din magazin cu gentuţa în mână şi acoperită cu o haină.

În toate trei cazuri au fost iniţiate cauze penale pentru infracţiuni de furturi. Indivizii riscă pedepse cu închisoare pe un termen de până la 2 ani.

Astfel sunt rugate persoanele care au recunoscut suspecţii din imagini să informeze Poliţia la Serviciul specializat 902 sau la numărul de telefon: 0 (22) 27-22-57.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By