Acționarii Unimedia spun că nu au vîndut, dar nu neagă înțelegerile prealabile cu Vlad Filat‎

unimedia

Răspunsul Uni‎media la informația prin care era anunțată vînzarea portalului de știri nu lămurește nimic. Acționarii anunță sec că nu au vîndut Unimedia și că vor anunța cînd o vor face.

Ei nu clarifică însă informațiile privind negocierile pe care le-au avut cu reprezentanții lui Vlad Filat, nu infirmă categoric și argumentat înțelegerea prealabilă pe care au făcut-o cu viitorul proprietar al portalului. De asemenea, în dezmințirea lor, acționarii Unimedia nu explică nici schimbările evidente de politică editorială, prin care sunt interizise articolele critice la adresa lui Vlad Filat și a PLDM.
Unimediapozitie
Dacă nu ar fi existat aceste negocieri și înțelegeri, reprezentanții Unimedia le-ar fi negat, însă cel mai probabil s-au temut să facă acest lucru din cauza posibilelor dovezi care ar putea să apară și să demonstreze înțelegerile care există în spatele acestei afaceri.

Așa cum precizam în știrea anterioară, surse foarte credibile afirmă că acționarii Unimedia și echipa lui Vlad Filat au stabilit să înregistreze oficial vînzarea portalului de știri abia după alegeri.

Răspunsul sec al Unimedia generează mai multe semne de întrebare decît răspunsuri.

You may also like

Comments are closed.

By