16 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

551 de șoferi sancționati în doar 24 de ore

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

La data de 21 octombrie curent, pe întreg teritoriul țării, au fost organizate operațiunile:  „Viteza”, „Pietonul”, „Semaforul” și „Motociclistul”.

În rezultatul acestor operațiuni, pe parcursul zilei de ieri, inspectorii de patrulare au depistat 551 de încălcări. 33 de pietoni au fost sancționați pentru că au circulat neregulamentar, iar 10 șoferi pentru ca nu le-au cedat trecerea acolo unde pietonii au prioritate.

În cadrul operațiunii „Viteza”, polițiștii de patrulare au depistat 422 de încălcări comise de șoferii vitezomani, care fie au depășit limita de viteză admisă pe respectivele porțiuni de drum, fie nu au adaptat-o condițiilor de traseu pe care circulau.

82 de conducători auto au fost sancționați în timpul operațiunii „Semaforul”, pentru că au ignorat culoarea semaforului și, punînd în pericol viața mai multor participanți la trafic.

Inspectorii de patrulare au depistat încălcări și în rândul conducătorilor de motociclete. 2 au fost sancționați pentru că își conduceau mijlocul de transport în stare de ebrietate, iar alții 2 nu aveau actele necesare ale unităților de transport conduse de ei.

Inspectoratul Național de Patrulare reitezează, că nu vor fi tolerate încălcările comise și îndeamnă conducătorii auto, dar și pietonii să respecte Regulamentul Circulației Rutiere și să se conformeze cerințelor polițiștilor.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img