12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Vlad Filat ratează o nouă “lovitură” de imagine

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Curtea Constituțională a dat aviz negativ prostiilor lui Filat și Hadârcă (PLDM 2) privind organizarea în aceeași zi cu alegerile parlamentare a unui Referendum de modificare a Constituție.

Aceasta demonstrează încă o dată că Filat nu se antrenează în chestiuni importante și gândite, dar acționează după cum îi dictează orgoliul său, la o halbă de bere cu gloata sa de consilieri, trepădușii verzi.

Probabil acum, după „eșecul” despre ne-prescrierea crimelor din 7 aprilie 2009, pentru Filat a mai fost dată o lecție de Drept constituțional și democrație.

Nu că aș fi împotriva unui Referendum de revizuire a Constituției în sensul de a alege singuri președintele țării, dar când ieși cu așa propuneri trebuie să te gândești dacă va fi legal și dacă e momentul. Iată că nu este legal să faci referendum în aceeași zi cu alegerile parlamentare, iar despre faptul că terenul nu este pregătit pentru așa scrutin se va demonstra pe parcurs.

Totodată, a luat-o peste ceafă și președintele CEC, Iurie Ciocan, care spunea zilele trecute că ceea ce nu este permis nu e și interzis. În opinia sa, referendumul poate avea loc chiar și în ziua alegerile parlamentare. NU exclud că anume Ciocan ar fi și unul dintre cei care l-au asigurat pe Filat că referendum va fi, iar voturile vor fi numărate așa cum trebuie.

Filat a dorit ca prin referendumul său să împânzească țara cu bannere pe care stă mutra sa, iar lumea să-l aleagă ulterior în calitate de președinte, iar până atunci să-l aleagă și în calitate de deputat, pe listele PLDM. Nu i-a mers nici acum. E gravă situația la ei!

Sursa: GANDRABUR.NET

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img